Als jij met video begint, moet je een videostrategie hebben. Het heeft geen zin om hop 1, 2, 3 video’s te maken. Ik heb zelf een half jaar gewerkt aan mijn videostrategie die ik nu aan het uit rollen ben, waar ik vooral veel handen bij nodig heb. Mijn videostrategie maak ik namelijk niet voor één of twee weken, niet voor 1 of 2 jaar, maar voor minstens 5 jaar! Met z’n lange termijn ambitie word het mega leuk, want het word ook ontspannen. Je hoeft niet meteen vandaag succes te hebben, wat erg bevrijdend is. Je bent los van het kijken naar abonnees of volgers en wat ze van je vinden op korte termijn. Op lange termijn is natuurlijk wel belangrijk wat ze er van vinden in de zin van feedback. Daar kan jij op sturen en jezelf verbeteren. Maar verder ben je er helemaal vrij in wat jij wilt doen.