“Zet in op video voor je bedrijf en je impact

en omzet zullen toe nemen.”  

Super leuk dat we elkaar hier online tegen zijn gekomen. Ik hoop dat ik je kan inspireren om ook video in te zetten om jouw verhaal en jouw boodschap te communiceren met de rest van de wereld (of in elk geval dat deel waar je het mee wilt communiceren.) 😉

Op deze site vind je steeds meer informatie over online video… Na 20 jaar films te hebben gemaakt deel ik nu vanaf 2018 mijn kennis met jou. Om jou te leren hoe jij voor jouw ondernemer video goed kan inzetten.

Mijn naam is: Steven Geldof Geboren in 1980 en heb als passie filmen en de wereld mooier maken.

Sinds 2015 ben ik naast filmmaker ook eigenaar van Inspirerende Hutspot. Een site die de wereld leuker wilt maken doormiddel van video.

Mocht je meer over mij als persoon willen weten, kijk dan naar onderstaande video die ik een tijdje terug maakte als een vlogvideo voor het project: “In 30 dagen de wereld leuker maken”

Ook jouw expert status vergroten met video?

In 5 dagen leer ik je tips en trucs om hier in grote stappen in te maken.

Doe gratis mee en schrijf je in!

 

* indicates required