E-Boek: 27 tips zodat jij super gave video’s gaat maken, gewoon met je mobiel!

e-boek_27-tips-voor-filmen-met-je-telefoon

In dit e-boek leer je o.a:

  • Hoe je de kijker vasthoud in je video’s
  • Hoe je technisch betere video’s gaat maken
  • Hoe je ontspannen voor de camera staat.

Wil je tips om betere video’s te maken met je mobiel?

Vul je gegevens in en ik deel mijn videogeheim met je!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Mijn naam is: Steven Geldof

Geboren in 1980 en heb als passie filmen en de wereld mooier maken.

Super leuk dat we elkaar hier online tegenkomen. Met mijn e-boek inspireer ik je graag om video in te zetten bij het vertellen van jouw verhaal en jouw boodschap. Omdat ik geloof dat de mensen die hun nek boven het maaiveld durven uitsteken ook de meeste impact gaan maken.

Sinds 1998 ben ik professionele filmmaker, ja dat is inmiddels al weer een hele tijd. De afgelopen jaren heb ik mij vooral verdiept in hoe je met video’s meer impact kan maken, hoe je kijkers, kopers maakt. Voor veel organisaties heb ik dit mogen doen. Samen met een team van professionals help ik nu ondernemers om video in te zetten in hun communicatie en sales.

videos-maken-met-je-mobiel

"Ik had nooit verwacht dat ik meer impact en meer winst ging behalen door echt mezelf te zijn"

Steven Geldof

Na ruim 20 jaar films te hebben gemaakt deel ik nu vanaf 2018 mijn kennis met jou. Om jou te laten ontdekken hoe jij voor jouw onderneming video kan inzetten zodat je hier daadwerkelijk ook geld mee gaat verdienen

Contact

Geldof Film
Oostzijde 302
1508 ET Zaandam

steven@stevengeldof.nl
06 – 17 07 69 86

Welke uitdaging heb jij?

Nu gratis (tijdelijk) een strategie sessie hoe video voor jouw bedrijf meer impact en omzet gaat creëren.

De koffie en thee staan voor je klaar op mijn kantoor! Plan een afspraak in >