De weg naar meesterschap in online video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom de weekvlog, waarom zou je dat maken en waarom überhaupt vloggen? Wat heb je daar nou aan? Dit jaar zet ik mega in op video, dat deed ik altijd al, maar nu echt helemaal 300% meer in verhouding met eerder. De weekvlog is er om mijn proces vast te leggen. Het proces dat ik de komende 5 jaar doorloop en dat vastleggen. Een document creëren waar ik in over 5 jaar kan terug kijken en kan aanwijzen “Zo ben IK gegroeid in de afgelopen 5 jaar”. Hoe gaaf zou het bijvoorbeeld geweest zijn als Vincent van Gogh een weekvlog had gehouden en je kon zien hoe hij van leerling tot de meester van de schilderkunst naar toe groeide. Mijn ambitie is om over tien jaar die meester te zijn in online video’s. DE PERSOON waar jij moet wezen. De komende 10 jaar ga ik mijn reis vast leggen naar dat meesterschap, daarom is er een weekvlog.